liverpool fodboldtøj Liverpool er videre til Champions Leagu

liverpool fodboldtøj Liverpool er videre til Champions League-semifinalerne efter deres enormt imponerende 5-1 samlede sejr over Manchester City. The Reds, der havde en 3-0 fordel efter sidste uges første kamp på Anfield, kom bagud for at sikre sig en uventet 2- 1 sejr på Etihad Stadium. Gabriel Jesus bragte City 1-0 i det andet minut, men to mål i anden halvleg fra Mohamed Salah og Roberto Firmino sikrede, at Liverpool var med i lodtrækningen til semifinalerne.

Bemærkelsesværdigt nok har Salah nu været direkte involveret i 50 Liverpool-mål (39 mål, 11 assists) i denne sæson. De 36 millioner pund, som Merseyside-tøjet betalte for den egyptiske forward, ser mere ud som et kup for hver dag, der går. Den 25-årige producerede en rolig afslutning, da hans hold havde mest brug for ham. Det fik nerverne til at slå ihjel og slog kampen ihjel. Det var touch and go, om Salah overhovedet ville være i stand til anden leg. Han blev udelukket tidligt i anden halvleg under det første møde mellem de to klubber og missede lørdagens Merseyside-derby. Hvem ved, hvordan kampen ville have forløbet uden Salahs rettidige mål i 56. minut på Etihad. Hvad Salah sagde efter kampen morede sig fansSalah gennemførte et interview efter kampen med BT Sport efter kampen sammen med Jame

s Milner, og der var et meget underholdende øjeblik, hvor den formstærke angriber blev distraheret af Liverpool-tilhængerne. Mens de råbte hans navn, blev Salah spurgt: "Det er en stor udtalelse fra Liverpool - ind i de sidste fire for første gang i 10 år."(Spring til to minutter på videoen). Og egypteren svarede, til alles morskab, ved at sige: "Ja, det er en god sang, jeg kan lide det!” Milners fodboldshop ansigt var uvurderligt. Du kan se, hvor desperat han var for ikke at bryde ud i grin på direkte tv.