chelsea drakt Efter alt det lækkede teamsheet-vrøvl, endte

chelsea drakt Efter alt det lækkede teamsheet-vrøvl, endte Gareth Southgate med at foretage den eneste ændring af Englands startopstilling til kampen mod Panama søndag eftermiddag. Dele Alli gik glip af en skade og trådte Ruben Loftus-Cheek, den 22-årige -aldre, der tilbragte kampagnen 2017-18 udlånt i Crystal Palace fra Chelsea. Midtbanespilleren debuterede i VM i Englands 2-1-sejr over Tunesien i sidste uge og kom på banen for Alli i det 80. minut og gjorde nok under sin optræden at overbevise Southgate om at starte ham mod Panama.

I sandhed var dette det perfekte VM-spil for Loftus-Cheek at starte. England forventedes komfortabelt at slå Panama, et hold der på papiret så langt ringere ud, og de tre løver skuffede ikke og hamrede deres mellemamerikanske modstandere med 6-1 i Nizhniy

Novgorod.Loftus-Cheek kom ikke på scoringslisten, selvom han leverede 'assisten' til Kanes tredje mål om eftermiddagen. Hans skud uden for feltet afbøjede Kane's hæl og endte bag i nettet forbi Panama -målmanden Jaime fotballdrakt barn med navn Penedo. Han spillede hele 90 minutter og gav Southgate noget stof til eftertanke forud for torsdagskampen mod Belgien. Alli vender